dimarts, 15 de juny del 2010

Acaba la 1a temporada de la tertúlia de llibres per a adults

El divendres 11 de juny va acabar la primera temporada de la Tertúlia de llibres per a adults, que havia començat el mes de gener, després d’una experiència pilot el novembre de 2.009 amb una tertúlia sobre els tres llibres de la sèrie Millennium, d’Stieg Larsson.
La idea inicial era reunir persones aficionades a la lectura per compartir títols, autors i experiències, tal com fem des de fa tres temporades amb la tertúlia de llibres per a joves. Després de cada trobada, s’ha elaborat una llista dels llibres comentats que s’envia per correu electrònic als tertulians i es reparteix a la Biblioteca. En aquests 6 mesos s’han comentat 119 llibres i 17 pel•lícules i la mitjana d’assistents ha estat de 10 persones per tertúlia.
Creiem que l’experiència d’aquesta primera temporada ha estat positiva tant per l’assistència com per la participació i també per la bona sintonia que hi ha hagut, encara que, com és lògic, no sempre es coincideixi a l’hora de valorar una obra.
La segona temporada començarà al setembre i tindrà la mateixa periodicitat mensual i característiques: fer una tertúlia oberta a tothom amb l’objectiu de parlar dels llibres que ens agraden. Tot i això, i per no caure en la rutina, de cara al proper curs ens plantegem fer alguna sessió, dins o fora del calendari establert, sobre un tema concret (novel•la negra, adaptacions cinematogràfiques...) que ens pugui interessar a tots. Ho decidirem a la primera trobada del mes de setembre, de la qual informarem amb antelació.
Bon estiu!
Rosa i Vicenç