dijous, 29 d’agost del 2013

La Xarxa de Biblioteques Municipals amb el Banc d'Aliments



En el marc de la campanya "La fam no fa vacances", la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ha aportat avui al Banc d'Aliments 4.643 quilos de comestibles procedents de la promoció "Carro La Vanguardia i Condis", aprofitant la seva subscripció a aquest diari.


Foto: Banc d'Aliments



Cadascuna de les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa estan subscrits a La Vanguardia, per la qual cosa s'han obtingut 219 "carros", és a dir un total de 4.643 quilos d'aliments. Les biblioteques i bibliobusos, a través dels seus treballadors i treballadores, van adquirir el compromís d'omplir les butlletes corresponents que s'han lliurat de forma col·lectiva al diari.

La Diputació de Barcelona assumeix els costos de gestió que la campanya estableix en concepte de gestió, 6,95 euros per cada "carro", això és uns 1.500 euros. Per la seva part, Condis ha fet arribar directament al Banc d'Aliments les caixes de comestibles.

Es tracta d'una forma de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i els treballadors i treballadores de la Xarxa de Biblioteques Municipals per ajudar a la causa que lidera la Fundació del Banc d'Aliments.